Werkwijze

Landelijk netwerk

Voor velen zorgt de belastingaangifte voor veel vragen en onzekerheden. Via ons landelijk netwerk van belastingadviseurs is dat verleden tijd. Bij ons zijn in heel Nederland erkende belastingadviseurs aangesloten die u graag van dienst zijn. Zowel particulier als ondernemer zijn bij belasting-aangifte.nl aan het juiste adres. Vraag geheel gratis een offerte aan.

Flexibel

Het komt vaak voor dat de meeste kantoren dezelfde reguliere werktijden hanteren als uw werkgever. De erkende belastingadviseurs van Belasting-aangifte.nl geloven niet in een 9 tot 5 mentaliteit. De adviseurs zoeken samen met u naar mogelijkheden om de aangifte op tijd in te dienen. De aangifte kan verzorgd worden in de avonduren, weekend of gewoon overdag bij u thuis, op kantoor of bij de koffiecorner bij u om de hoek. Kortom, u beslist waar en wanneer u dat wilt.

Erkende adviseurs

Wij werken alleen met erkende adviseurs. Onze adviseurs krijgen jaarlijks meerdere malen verplicht educatie. Dit gebeurt intern, maar ook regelmatig extern. Daarnaast monitoren wij constant de ontwikkelingen omtrent de belastingen en geven wij deze direct door aan de aangesloten adviseurs. U kunt er zeker van zijn dat wij op basis van de juiste actuele kennis en kunde u voorzien van belastinghulp voor maximaal voordeel.

Bij Belasting-aangifte.nl staan drie punten centraal.

✔ Waar en wanneer u dat wilt
✔ U loopt geen geld mis
✔ U houdt tijd over

Vanuit deze krachten voorzien wij u, als gewaardeerde klant, van kwalitatief hulp bij de aangifte inkomstenbelasting. 

Meer informatie?

Naam

Telefoon

Email

Plaats